•*¨*•☆¸.•*¨*• Tomten •*¨*•☆¸.•*¨*•

Alla inlägg under december 2008

Av Michael - 19 december 2008 23:23



Med en nytankad skiva som jag verkligen rekommenderar varmt... Man slappnar av i varenda muskel även skallen och glömmer allt omkring. Lyssna gärna på den så blir ni inte besvikna.


Bild på den ser ni längst ner efter inlägget... Och här kommer en recension jag plockade från nätet.


" Få artister gillar att sorteras in i fack och jag vet inte vad The Priests säger om att buntas ihop med sju dussin gregorianska munkar som alla slagit sig in i skivbranschen.


De nordirländska bröderna Fader Eugene och Fader Martin och deras prästkollega Fader David kammade hem ett skivkontrakt på en miljon pund för att tillsammans sjunga sakrala sånger som Ave Maria och Pie Jesu. Trots att Fader David nämner Blondie som en favoritartist är det snarare Fader Eugenes musikaliska preferenser (Il Divo) som tittar fram. Stämningen är högtidlig och harmonisk och att The Priests debutskiva kommer i juletid ska ses som en skänk från marknadsavdelningen "


Är inte detta ett bra tips så vet inte jag. Hoppas ni kommer njuta av den lika mycket som jag gör just nu. Kanske inte passar alla personligheter och jag trodde väl ärligt inte att det var något för mig men jag såg reklamen för den på tv ikväll och sen drog jag hem den....


Nu ska jag fortsätta att njuta av den innan sängen.

Önskar en riktigt God Natt


Kram Micke

Av Michael - 19 december 2008 14:24



Hittade jag utomhus nu när jag var ute med min Leo... Fick med mig nya bilder också men kanske inga guldbilder direkt utan en ny pressbild och en ny på vårat charmtroll...


Sambo och dotter är ute och handlar fortfarande och nyss när jag ringde dem fanns dem på Coop och skulle handla fläskfilé till middan. Den ska läggas skivade på en bädd av paprika (röd & grön) hela champinjoner och en täckas med vitlöksost & grädde... Till det serveras ris !


Va länge sen vi åt denna rätten så det vattnas i munnen en aning faktiskt. Hoppas dem kommer he snart så vi kan äta för jag är smått utsvulten att jag tassar ner och tar mig lite frukt...


Hittar ni på själva ?



Av Michael - 19 december 2008 11:55



Så jag säger bara hallå på er...

Vart sent igår och jag hade önskat jag fick sova längre men kanske lika bra man vaknade i hyfsad tid så kanske man somnar ikväll.


Måste ha tappat stinget för nu har jag sjunkt ner till plats 9 på kommentatorssidan eller så har ni tröttnat på mig helt enkelt... Näää så kan det väl inte vara väl ? :)


Har inget att göra så jag kan likaväl förspilla några timmar framför datorn medans sambon och dottern är ute och shoppar julklappar. 

Har fått 2 samtal, ett i förrgår och ett idag från ett band som vill ha sina jackor broderade senast den 8:e Januari... Ska bli kul och se om vi kan göra detta jobb åt dem eller om dem kanske tackar nej efter att dem fått vårat anbud.


Sörjer inte förlusten dock för vi har ju förhoppningsvis en innebandyklubb från Lilla Edet att jobba med och sen finns det lite annat att syssla med så vi ska nog klara av detta hoppas jag.


Önskar er en fortsatt skön fredag...

Kram Micke



Av Michael - 18 december 2008 20:32



Men det kommer in nya personer som hittat min blogg och det är ju bokstavligen SKITROLIGT !!!


Jag tog en liten paus nu i tomteuppackandet... Vi har ju en del att plocka upp och vi tror det närmar sig ungefär 200. Har ju sålt av alla småtomtar på loppisarna vi haft och nu åker bara dem stora upp. Blir lätt så att man glömmer av att plocka bort dem mindre tomtarna så dom som var något att ha delade vi ut till barnen och packade ner i deras lådor.


Sonen stensover förmodligen för kvällen... Och jag ska fortsätta packa upp tomtar och ställa upp dem som får plats. Resten åker nog upp på vinden igen skulle jag gissa på. Vi har en stor lägenhet 4 rok på 114kvm och ändå får inte alla tomtar plats... (förbannat märkligt)


Va hittar ni på med just nu ?



Av Michael - 18 december 2008 18:11



Inte bloggat på hela dagen men efter förra inlägget om min listplacering har jag gått upp 2 placeringar och svarat på 16 kommentarer... Har varit ute sen 10 imorse och handlat mat, julklappar men även lämnat julklappar till Marika som enligt henne själv tyckte vi hade gjort ett proffsigt jobb.


Imponerande betyg får jag medge... Kul när våra kunder/vänner blir nöjda med jobbet. Sen delade jag med mig av en liten mindre bunt visitkort som hon så snällt skulle dela ut... (Tack Marika)


Har precis slagit ner rumpan i stolen och kommer säkert inte bli långvarig för det finns att göra. Sonen har haft julavslutning+basar efter kyrkan och nu slockna han och snarkar som en gammal såg. Dottern har varit hemma med feber & förkylning och kommer nog missa sin avslutning imorgon vilket inte verkar beröra henne direkt...


*Gäsp*

Verkar inte bli piggare jag heller så jag kanske skulle göra min son sällskap eftersom jag somnade nästan 3.30 inatt... Lite seg i kupan just nu !


Kram Micke




Av Michael - 17 december 2008 22:09



Ja satt och skummade runt och fick se att jag ligger på plats 7 bland dem mest kommenterade bloggarna... Så otroligt roligt och allt är tack vare mina vänner ni som läser och skriver hos mig.


Nu kommer man kunna sova gott med denna vetskapen i nattmössan. Har tydligen 143 kommentarer/vecka så det kommer jag ju att jaga för att klättra högre upp. Gäller inget men kanske lockar det nya läsare ;)


Tack snälla ni som gjort detta möjligt... Betyder kanske inte mycket för er men en ljusglimt för min del.

Med detta vill jag önska er alla en God Natt


Kram Micke



Av Michael - 17 december 2008 19:24




Oh my god…


Magen är proppmätt och full av korv med bröd, eller bröd med korv hur ni nu vill ha det. Jag har alltid sagt korv med bröd och kommer så att göra vad än reklamen säger.


Sitter nu och smälter detta och försöker undkomma pressen från sambon och Marika som vill ha sina julklappar klara för avhämtning.


Just nu i skrivandes stund är din order klar Marika och du kan hämta upp när du vill. Och tydligen ska du göra det imorgon enligt ditt sms… ”Alles Gut

Frågan är om du inte ska komma ut till Överby på förmiddagen för vi ska dit och shoppa julklappar och handla mat. Hör av dig !


Blev änna sugen på lite micropopcorn faktiskt så jag ska nog tassa ner och poppa lite i micron. Väldigt enkelt med påse i micron som blir klar på 4 minuter utan att bränna vid ett enda majskorn.


Någon mer som är sugen ?

 

Av Michael - 17 december 2008 10:24





Tänk va tiden går fort…

Har nu bloggat i 17 dagar på denna blogg och har haft över 700 sidvisningar. På den gamla bloggen tickar tydligen sidvisningarna på för jag har över 900 där trots att jag inget skriver där. Undrar vem som hoppas på att jag ska skriva där igen, till dem kan jag säga gå till denna bloggen för Metro kommer jag aldrig blogga på igen…


Trivs mycket bättre här och alla jag höll kontakt med på Metro följde ju med mig hit och alla andra vänner som läser min blogg hittade mig här med så det kan inte bli bättre.


Hoppas nu att flera hittar in hit och att flera lägger till i sina favoriter *blink-blink* hehehe…

Alltid roligt med nya bloggare och nya bekantskaper som hälsar på och skriver av sig eller kommenterar mitt bloggande men även sitt eget skrivande…


AHHH !!!

Har en besvärlig och energislukande åkomma just nu, en FINNE på näsvingen… Gör skitont och hur ont det än gör ska man dit och klämma hela tiden… (Mitt dumma nöt) får badda med lite Acne medel och hoppas den försvinner annars blir jag vansinnig… :)


Kram Micke…



 

Presentation

Omröstning

KOLLAR DU REA LÅDAN NÄR DU HANDLAR FÖR VAROR MED KORT DATUM?
 JA
 NEJ
 VARFÖR?

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<<
December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken

FEEDJIT

Översätt / Translate

Online



Ovido - Quiz & Flashcards